Hinnasto

Tässä suuntaa antava hinnasto muutamalle yleisimmälle toimenpiteelle. Lopullisen hinnan saat selville ottamalla yhteyttä. Hinnat sisältävät ALV:n. Maksu mieluiten laskulla, jossa kahden viikon maksuaika. Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai soita vaikka heti.

 

Hinta-arvio: 35 €

Tuot tietokoneen tai muun laitteen minulle. Minä kerron, mikä vekottimessasi on oletettavasti vialla, mitä sille voidaan tehdä, mitä se maksaisi ja millaisella aikataululla toimenpide on mahdollinen. Kerron myös erilaiset vaihtoehdot, joista voit itse valita mieluisimman. Huomioithan, että hinta-arvion 35 euron kustannus veloitetaan vain, jos et tilaa jatkotyötä. Jos tilaat työn, niin maksat vain siitä.

Pölyjen puhdistaminen: 45-60 €

Tietokoneen avaaminen ja siistiminen sisuskaluista. Tuuletin yms. pölyistä puhtaaksi. Apua erityisesti siihen, jos tietokone pitää aiempaa kovempaa hurinaa tai lämpenee paljon. Hinta riippuu tietokonemallista ja työn määrästä.

Tietokoneen tiedostojen pelastaminen: 65-80 €

Kannettavan tai pöytätietokoneen tiedostojen, kuten lomakuvien, dokumenttien ja muiden vastaavien, pelastaminen kovalevyltä asiakkaan ulkoiselle kovalevylle tai muistitikulle. Ei sisällä tietokoneen korjaamista, vain tiedostojen pelastamisen. Samalla toki konsultaatio siitä, mitä tietokoneen korjaaminen maksaisi.

Käyttöjärjestelmän uudelleenasentaminen: 45-65 €

Esimerkiksi kannettavaan tietokoneeseen Windowsin uudelleenasennus asiakkaan omaa lisenssiä käyttäen (lisenssitarra lähtökohtaisesti aina kannettavan pohjassa tai pöytäkoneen kyljessä). Nopeuttaa tietokonetta + on usein ainoa korjauskeino tilanteissa, jossa järjestelmä on mennyt sotkuun viruksista tai muista ongelmista johtuen.

Tietokoneen nopeutus, viruspuhdistus ja päivitys: 50-75 €

Turhan tauhkan poistaminen järjestelmää hidastamasta. Ohjelmien päivittäminen ja virusskannaus ja -poisto. Asiakkaan (usein) tietämättä taustalla nopeutta syövien pikkuohjelmien kytkeminen pois päältä toiveiden mukaisesti. Yleinen perushuolto.

HUOM! En vaihda kannettavien tietokoneiden näyttöjä.